AAhoj narodil jsem se v malé utolné vesnicce kde jsem pomahal rodičům s obhospodařováním nasí urodné země ale horší bylo prodat ovoce a zeleninu co jme vypestovali na pestovani prasat jjsme nemeli tolik pole kde by jsme pestovali psenici tak na trzích jsem nasim obcas vypomohl. znate to rodice zabaví cloveka a vy mu opatrne sundate vácek s penezi tim moje cesta zacala. kdys mi bylo 6 let hazel jsem si s nožíky a ucil jsem se je používat clovek nikdy neví kdy semohou hodit na lovu v lese. Rád jsem lovil srnky a jeleny byla to pro mě výzva vždy se plazit a schovávat ve stínu aby me nikdo nevidel a neslysel a pak udeři!! Jednou na trhu to me uz bylo 10 let a uz jsem měl pro strach udelano mě chitla banda lidí kteří říkali ze jim lezu do míst kde nemam co delat a krást. Snazil jsem se dostat z jejich sevření ale preci jsem byl asi jeste moc slabý. Musel jsem ukazat čí rodice jsou moje:!!to byla ta osudová chyba !! jak je uvideli svazali je odvedli a asi zabili. pro mě to byl šok nevedel jsem co s nima udelali. Však nebudu odbíhat jak je odvedli tak mě vzali asi k jejich vůdci casem jsem zjistil ze to byl jen sluha mocného pána podsvětí, který řídil celé město. Řekli mu co jsem dělal na to kolik mi bylo let a on řekl at mě vycvyčí jako nikdy nikoho před tim tak mě cvičili nakonec jsem vesvých 15 letech uz dokázal vše co potřebuje clovek k přežití jak ve městě tak v lese. Měl jsem tenkrat jednou nekoho zabít, sel jsem splnit úkol vsak poznal jsem v cloveku starého známého ze sousedctví a on mi vyprávěl co se stalo. ten příběch dnes nebudu říkat. Jen po rozhovoru jsem se sebral pšísahal na vlastní smrt že zabiju krále podsvětí a pokusim se najít otce s matkou, kteří prý údaně nejsou mrtvý a zde začíná moje cesta pomsty.
jmeno tomas 21let jeste jsem nebyl nikde v guilded hrál jsem na kelevaru
icq 221663555 jinak vse mam
jde hovno s prdelí do skepa a hovno říká tady je tma jak v prdeli a prdel říká taky vidim hovno